今日はナイスなおつまみメニュー。
照り焼きチキンと長芋の梅肉和え。
私が手を加えたところは分かりやすいわ~
Today's dinner is good for a beer. 
A chicken with teriyaki souce, sweetened soy sauce and yam with Japanese salted plum paste.
My parts are easily recognized just from a glance.
IMG_6717_s

ニンニクも一粒ずつペーパーで包装すると長持ちするらしい。
私が管理していたころは、ニンニクの芽が出放題だったなぁ~と遠くを見る(笑)
Husband wraps in each piece by a paper to keep them fresh and longer.
I remembered always garlic shoots came out when I cooked.
IMG_6715_s

やっぱり適材適所が一番。
台所で出番がなくなりつつある私・・・
でも人は料理の説明をするとき、私を見る
旦那さんが料理担当とはまさか思ってないようだ・・・(笑)
"Right people, right place" is correct.
I almost loose my place at the kitchen...
But people face to me when they teach how to cook...
They think I cook at home, not husband...